Spatiu de joaca public exterior – Dornesti, Suceava

Echipamente livrate

Copiii din Dornesti, jud. Suceava se pot bucura acum de primul lor loc de joaca. Echipa Playzone Concept a amenajat la cheie spatiu de joaca ce include o structura modulara cu tobogane, doua leagane, un balansoar, un carusel, doua jucarii pe arc si mobilier urban. Suprafata a fost acoperita cu pardoseala antitrauma din dale de cauciuc.

Proiectul a fost sustinut de catre Egger Romania, in colaborare cu administratia locala si face parte dintr-un amplu program de responsabilitate sociala al Grupului Egger.

“Am ales colaborarea cu Playzone Concept datorita specificului echipamentelor de joaca, care este diferit si poate unic fata de ce se gaseste in Romania in acest moment. Durabilitatea, trainicia, componenta lemnului din aceste echipamente au fost argumente care ne-au convins. Cele mai importante aspecte ale colaborarii au fost flexibilitatea in plierea pe nevoile clientului. Am revenit de mai multe ori cu intrebari, sugestii de modificare a intregului amplasament, re-ofertare, stabilirea perioadei potrivite pentru instalare si de fiecar data am gasit flexibilitate si disponibilitate. Multumim pentru colaborare si sper sa revenim la dvs. daca se va aproba sponsorizarea unui nou loc de joaca.”

Bianca David Responsabil Relatii Publice, EGGER Romania

CELE MAI RECENTE SPATII DE JOACA AMENAJATE

portofoliu

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp