DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

Suntem o companie cu capital integral romanesc, cu sediul in Baia Mare si activam din anul 2009 in domeniul amenajarilor spatiilor de joaca de interior si exterior.

Am pornit aceasta afacere din pasiune pentru copii si din dorinta de a le oferi celor mici un mediu de joaca sigur, intr-un cadru organizat, menit sa contribuie la sanatatea, fericirea si dezvoltarea armonioasa a acestora.

Daca pana acum am amenajat spatii de joaca doar la nivel national, Playzone Concept a devenit in ultimul timp un jucator apreciat in industria recreativa pentru copii inclusiv la nivel international. In anul 2018 am finalizat amenajarea spatiilor de joaca de interior din cadrul celui mai mare parc de distractii de interior din Romania si din Sud-Estul Europei, cu o suprafata desfasurata de peste 17.000 mp.

Astazi, avem peste 300 locuri de joaca pe care le-am amenajat aproape in fiecare judet al tarii, ce cumuleaza o suprafata totala de peste 50.000 mp, utilata cu echipamente profesionale pentru joaca si distractia copiilor.

Capacitatea de a construi locuri de joaca cu echipamente mai noi si mai ofertante decat cele existente deja pe piata, de a crea varietate si diversitate, sta la baza succesului si continuitatii afacerii noastre.

AU AVUT INCREDERE

IN NOI

Printre clientii nostri din Romania se regasesc:

  • Primariile: Moisei, Medias, Urzicuta Dolj, Tulcea, Dornesti, Marghita, Satu Mare (jud. Suceava)
  • Scolile, centrele educationale, After School si gradinitele private: Scoala Internationala Americana Bucuresti, Verita International School Bucuresti, British School Bucuresti, Brothers Club Fun Cluj, Kokolosh Oradea
  • Companiile din industria HORECA: Edma Alexandria, Opera Events Oradea, Casa Ema Bistrita, Krystal Kids Gherla
  • Ansamblurile Rezidentiale: Bujorului Craiova, Corbeanca, Hercesa Residence Bucuresti, Lazar Residence Iasi
  • Spitalul Oncologic de copii Marie Curie, Bucuresti
  • Si peste 200 de companii ce activeaza in industria recreativa pentru copii

Am amenajat spatii de joaca in Centre Comerciale (Mall-uri), precum: Carrefour Baia Mare, Baneasa Shopping City Bucuresti, Veranda Mall Bucuresti, Promenada Mall Braila, Electroputere Mall Parc Craiova, Oradea Plaza, Mercur Craiova, Iulius Mall Suceava, Vivo Baia Mare, Iulius Town Timisoara, Value Center Mall Barlad, Centrul Comercial Titan Bucuresti.

Pana in prezent, peste 100 de antreprenori au apelat cu incredere la noi pentru a se lansa in afaceri cu spatii de joaca pentru copii, prin absorbtie de fonduri europene sau prin urmatoarele programe de finantare nerambursabila: Programul Operational Regional 2007 – 2013, Programul Operational Regional 2014-2020, Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 si Start-up Nation.

CE SPUN CLIENTII

DESPRE NOI

NE SELECTAM ATENT FURNIZORII

Colaboram cu peste 10 furnizori internationali, atent selectionati de-a lungul anilor, pentru a-ti oferi un portofoliu foarte variat de echipamente profesionale, cu design si functii moderne. Materialele utilizate sunt destinate special pentru fabricarea acestor produse, fiind tratate astfel incat sa reziste la mediul exterior, la intemperii, la UV si la conditii de exploatare intensa. Acestea isi pastreaza culorile vii pe termen lung, iar suprafetele de alunecare sau trafic au o inalta rezistenta la uzura. 

Toate produsele comercializate sunt aliniate Standardelor si Normelor Europene de siguranta si calitate din domeniul amenajarilor spatiilor de joaca pentru copii.

Standard privind Echipamentele pentru spatiile de joaca si suprafete ale spatiilor de joaca
Standard privind Acoperirile amortizoare de socuri, pentru suprafetele spatiilor de joaca
Certificat de conformitate
TUV

Ne desfasuram activitatea intr-un Sistem de Management integrat pentru Calitate si Mediu, in conformitate cu standardele internationale. Calitatea, seriozitatea si profesionalismul sunt trei dintre atuurile noastre, care ne motiveaza sa oferim mereu cele mai bune servicii si cele mai performante echipamente.

Certificare Sistem de Management al Calitatii

Certificare Sistem de Management al Mediului

10 MOTIVE SA COLABOREZI CU NOI

1

Iti vom asculta nevoile si dorintele pentru a-ti oferi solutii personalizate privind amenajarea la cheie a spatiului de joaca
2

Vei beneficia de consultanta gratuita in alegerea celor mai potrivite echipamente adaptate spatiului pe care il ai si bugetului de care dispui
3

Daca vei dori sa iti finantezi afacerea cu Fonduri Europene, vom fi bucurosi sa te consiliem gratuit, sa iti punem la dispozitie documentatia specifica amenajarii locului de joaca si sa iti impartasim din experienta noastra. Din 2018 am amenajat peste 50 spatii de joaca, achitate din fonduri StartUp Nation sau alte tipuri de grant-uri si fonduri europene nerambursabile.
4

Vom fi flexibili in colaborare, ne vom plia pe orice situatie neprevazuta si vom incerca sa gasim cele mai bune solutii pentru tine
5

Ne vom deplasa la locatie, pentru a face masuratorile exacte ale spatiului si pentru a veni cu cele mai potrivite solutii tehnice de amenajare
6

Vei primi gratuit atat serviciile de proiectare, cat si simularile 3D pentru amenajarea echipamentelor de joaca selectate

7

Nu vei avea in pretul echipamentului costuri ascunse. Toate preturile pe care ti le vom da vor fi la gata, cu transport si montaj inclus. Pentru ca tu sa stii inca de la inceput care va fi costul total si final al amenajarii spatiului de joaca.
8

Toate echipamentele noastre vor fi montate cu maxima atentie la detalii, de catre echipe de montaj specializate si experimentate.
9

Garantam calitatea, siguranta si durabilitatea echipamentelor de joaca pentru cel putin 10 ani, printr-o exploatare intensa,  zi de zi.

10

Oricand vei avea nevoie de noi dupa amenajarea spatiului, pentru servicii de mentenanta, pentru consumabile sau revizii periodice, vom fi bucurosi sa venim in sprijinul tau.

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Misiune

Sa contribuim la dezvoltarea armonioasa a copiilor de astazi – adultii de maine; sa le aducem bucurie, joaca si distractie prin spatiile de joaca pe care le amenajam.

Viziune

Sa devenim cea mai apreciata companie din Romania specializata in amenajarea la cheie a spatiilor de joaca pentru copii, cu echipamente profesionale.

Valori

Pasiune si determinare

Punem suflet in fiecare proiect pe care il realizam. Si asta ne determina sa facem ce stim noi mai bine pentru a le asigura copiilor locuri de joaca sigure, moderne, de calitate.

Etica in afaceri

Inca de la infiintarea companiei ne-am angajat sa luptam pentru transparenta si corectitudine etica in afaceri.

Incredere

Oferim si castigam incredere. Ne tinem intotdeauna promisiunile.

Responsabilitate

Promovam disponibilitatea angajatilor de a-si organiza propria munca si de a-si asuma responsabilitatea.

Parteneriate durabile

Construim parteneriate durabile si lasam loc de “buna ziua” peste tot pe unde trecem.

ECHIPA

Florin Luca
Administrator

Florin a pus bazele acestei afaceri in primul rand din pasiune pentru copii si din dorinta de a le oferi celor mici un mediu de joaca sigur, intr-un cadru organizat, menit sa contribuie la sanatatea, fericirea si dezvoltarea armonioasa a acestora.
Se implica activ in fiecare proiect de amenajare si este trup si suflet alaturi de echipa sa.
Codruta Verdes
Manager de Proiect - INTERIOR

Codruta face parte din echipa Playzone Concept inca de la infiintarea companiei. Este creativa, vine cu abordari indraznete in proiectarea spatiilor de joaca si acorda maxima atentie fiecarui detaliu in parte in realizarea universului perfect pentru joaca si distractia copiilor. Ii plac provocarile si considera ca nu exista proiect caruia sa nu ii gaseasca o solutie optima.
Victor Voia
Manager de Proiect - EXTERIOR

Victor s-a alaturat echipei Playzone Concept in anul 2015.
Are o experienta de peste 20 ani in Managementul Proiectelor din domeniul constructiilor civile si industriale, ceea ce ii confera abilitatea de a gestiona proiecte complexe si de a face fata oricaror provocari care apar (inevitabil) in amenajarea spatiilor de joaca de exterior.
PLAYZONE CONCEPT S.R.L  

Baia Mare, Str. Hortensiei 5B/2

J24/998/2013, CUI RO32501344

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp