Pilulino, Baia Mare – spatiu de joaca interior

Pilulino, Baia Mare – spatiu de joaca plin de culoare si bucurie, destinat evenimentelor private precum petreceri si aniversari. Este un univers de poveste pentru copiii cu varste cuprinse intre 0-6 ani, menit sa le ofere acestora cele mai frumoase amintiri, distractie, joaca si bucurie maxima.

Echipamente livrate

“Vă mulțumim din suflet pentru colaborarea voastră minunată în amenajarea locului nostru de evenimente și petreceri pentru copii între 0-6 ani. Suntem cu adevărat recunoscători pentru munca voastră minuțioasă și pentru faptul că ați făcut ca visul nostru să devină realitate.

Locul nostru de evenimente și petreceri este acum un loc de poveste pentru copiii noștri și pentru toți cei care ne trec pragul. Într-adevăr, nu am fi reușit să realizăm acest proiect fără ajutorul și expertiza voastră. Ne-ați ascultat ideile, ne-ați oferit soluții inovatoare și ne-ați ajutat să creăm un spațiu care să îi inspire pe copiii noștri să exploreze, să se joace și să învețe.

Am lucrat cu o echipă atât de dedicată și de pasionată ca voi și suntem încântați că am putut colabora împreună. Vă mulțumim din nou pentru toată munca depusă și pentru contribuția voastră la crearea unui loc de joacă magic și sigur pentru copiii noștri. Suntem cu adevărat recunoscători și vă apreciem foarte mult.”

Echipa Pilulino

CELE MAI RECENTE SPATII DE JOACA AMENAJATE

portofoliu

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp