Cartier rezidential Decebal Residence, Craiova – spatiu de joaca de exterior

Spatiul de joaca are o suprafata de peste 220 mp si este situat in incinta unui cartier rezidential de blocuri noi si moderne din Craiova. Include o varietate de echipamente profesionale, destinate prescolarilor si copiilor cu varsta de pana in 14 ani care locuiesc in cele peste 200 de apartamente ale Decebal Residence.

Echipamente livrate

Beneficiarul proiectului este dezvoltatorul imobiliar Platinum Investment iar colaborarea acestuia cu Playzone Concept a inceput in anul 2016, odata cu amenajarea spatiului de joaca din incinta cartierului Bujorului, situat tot in Craiova.

Echipamentele de joaca montate acum 5 ani in Bujorului arata astazi ca si noi, chiar daca au fost exploatate zilnic de catre copilasii care locuiesc in blocurile din acest cartier.

Ca atare, dezvoltatorul Platinum Investment a optat sa colaboreze tot cu noi pentru amenajarea la cheie a spatiului de joaca din incinta noului ansamblu rezidential, Decebal. Suntem onorati sa avem in portofoliu astfel de clienti recurenti, care apeleaza la noi pentru mai multe proiecte, apreciind calitatea premium a echipamentelor si a montajelor pe care le executam.

CELE MAI RECENTE SPATII DE JOACA AMENAJATE

portofoliu

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp