Brothers Fun Club, Cluj – Spatiu educational, loc de joaca, afterschool

Echipamente livrate

Spatiu de joaca, centru educational, spatiu pentru organizarea de ateliere cu tematica variata si centru After School. Pe scurt – un concept inedit lansat in Cluj ce include intr-o suprafata de 250 mp un spatiu de joaca atipic, care imbina in cel mai armonios mod posibil nevoile copiilor pentru dezvoltare cognitiva, emotionala, fizica si comportamentala.

Prin forma si structura sa, Hub-ul Brothers Club Fun se adreseaza copiilor prescolari si celor din ciclul primar cu o varietate de activitati educationale, oferind totodata suport pentru scoala online, activitati gym & play, ateliere de arta si creatie, nutritie, dictie, worksop-uri tematice, jocuri interactive si cursuri de limba engleza.

La toate acestea, contribuie si echipamentele de joaca oferite de Playzone Concept, care aduc copiilor multa bucurie, dinamism, miscare, distractie si voie buna.

“Sunt foarte multumita de colaborarea cu Playzone Concept – oameni profesionisti si produse de calitate. Colaborarea cu intreaga echipa o mentinem, iar acestia raspund oricaror situatii  aparute  cu privire la echipamentele achizitionate de la ei. Copiii sunt incantati de toate echipamentele de joaca, iar profesorii isi desfasoara cu multa placere activitatea cu ajutorul tablei interactive Knoocker.

Dupa o cercetare pe Google, am gasit firma Playzone Concept. Am gasit oameni profesionisti si seriosi pe care i-am recomanda mai departe. Vom colabora cu Playzone Concept si pentru alte proiecte, cu siguranta.” 

Andra Vaideanu,
fondatoarea conceptului Brothers Fun Club

CELE MAI RECENTE SPATII DE JOACA AMENAJATE

portofoliu

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp