Ansamblu rezidential The Ivy, Bucuresti – spatiu de joaca exterior

Un nou spatiu de joaca a prins contur in cadrul ansamblului rezidential The Ivy, situat in zona de nord a Bucurestiului. Peste 160 mp au fost transformati de Playzone Concept intr-un minunat loc de joaca destinat copiilor de toate varstele, dotat cu cele mai moderne echipamente profesionale.

Echipamente livrate

Conceptul proiectului are la baza conexiuneastarea de bine si autenticitatea – valori pe care le regasim si in spatiul de joaca amenajat la cheie de Playzone Concept. Ansamblul a fost proiectat pentru a obtine certificarea Breeam Excellent, contribuind astfel la sanatatea si confortul locuitorilor prin construirea de cladiri sustenabile care protejeaza resursele naturale.

Proiectul The Ivy apartine dezvoltatorului imobiliar Speedwell Development. Sinonim cu o viata traita la standarde superioare si conceput folosind cele mai noi tehnologii in domeniu, ansamblul The Ivy va include un total de 800 de apartamente amplasate in 10 cladiri cu un regim de inaltime de P + 6. Prima cladire este in curs de livrare, iar lucrarile de constructie pentru cea de-a doua sunt in curs de desfasurare.

CELE MAI RECENTE SPATII DE JOACA AMENAJATE

portofoliu

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp