Vreau sa amenajez un Spatiu de joaca prin Start-up Nation. De unde incep?

O afacere sustenabila porneste de la o idee sau de la un vis pe care vrei sa il materializezi, la care adaugi pasiune, determinare, timp si un plan bun de afaceri, redactat obiectiv si realist. In acest sens, o firma de consultanta specializata in accesarea fondurilor Start-up Nation iti poate fi de mare ajutor, mai ales daca nu ai deloc experienta in antreprenoriat sau in afacerile cu spatii de joaca pentru copii.

Apoi, iti recomandam sa cercetezi industria si mersul acesteia pentru a gasi raspunsul la urmatoarele intrebari:

  • In ce zona doresti sa amenajezi spatiul de joaca?
  • Care sunt competitorii din zona?
  • Cum s-au dezvoltat ei?
  • Pe ce strategii mizeaza competitia pentru dezvoltarea afacerii?
  • Cum te diferentiezi de competitorii tai? Cu ce elemente noi vii pe piata?
  • Caror categorii de varsta ale copiilor vrei sa te adresezi?
  • Cum poti avea incasari cat mai mari, indiferent de anotimp?
  • Cum iti poti scala business-ul?

Din experienta noastra, aproximativ 95% dintre cei care acceseaza fonduri nerambursabile, nu dispun de un spatiu fizic pe care sa il transforme intr-un loc de joaca pentru copii. De aceea, urmatorul pas important, dupa realizarea planului de afaceri si a bugetului de investitii, este gasirea celui mai potrivit spatiu adaptat dorintelor tale.

Playzone Concept iti faciliteaza procesul de accesare a fondurilor nerambursabile, oferindu-ti flexibilitate in crearea unei oferte de pret adaptate unor ansambluri de joaca generale, tinand cont de faptul ca initial nu se cunosc informatii despre spatiul unde acestea vor fi montate. Ulterior, ne vom adapta oferta finala la toate cerintele tale, la impunerile tehnice ale spatiului pe care il vei inchiria/achizitiona, la suprafeta disponibila amenajarii spatiului de joaca si la bugetul in care trebuie sa te incadrezi. Vom reconfigura intreaga suprafata si vom realiza simulari 3D cu selectia de echipamente amplasate in suprafata data, fara niciun cost din partea ta.

Calitatea spatiului si calitatea amenajarii sunt decisive pentru succesul afacerii

 

Desi la prima vedere, un spatiu de joaca pare un proiect simplu, planificarea si implementarea acestuia presupune rabdare si implicare totala. Calitatea spatiului si calitatea amenajarii lui cu echipamente profesionale moderne, noi, inovatoare, adaptate diverselor categorii de varsta sunt decisive pentru succesul intregii afaceri. De asemenea, calitatea materialelor din care sunt confectionate aceste echipamente, siguranta oferita in exploatare si durabilitatea lor peste ani sunt criterii esentiale in alegerea furnizorilor cu care pornesti la drum in implementarea ideii tale de afaceri.

La Playzone Concept gasesti o varietate de astfel de echipamente de ultima generatie, sigure si durabile, cu provenienta de la producatori mondiali cu renume in industrie. Portofoliul nostru cuprinde cele mai noi concepte de echipamente aparute pe piata, integrate in structuri modulare multifunctionale, menite sa acopera o gama extinsa de nevoi de joaca si de distractie.

In urma selectarii spatiului, specialistii nostri ofera propuneri adaptate dimensiunilor si potentialului acestuia. Astfel, in functie de capacitatea spatiului, vei avea la dispozitie ansambluri de joaca menite sa valorifice arhitectura acestuia si sa favorizeze multiple categorii de varsta, integrate intr-un concept creativ. Dupa etapa de proiectare a conceptului, acesta poate fi vizualizat prin simulari 3D si poate fi adaptat pe parcurs in functie de nevoile si dorintele tale.

Fie ca vrei sa amenajezi un spatiu de joaca de interior, sau poate unul de exterior, echipa Playzone Concept iti pune la dispozitie toata experienta si expertiza sa. Contacteaza-ne! De peste 10 ani suntem specializati in oferirea de solutii integrate pentru amenajarea spatiilor de joaca cu echipamente profesionale. Din 2017 pana in prezent, numeroase afaceri finantate prin Start-up Nation au prins viata cu ajutorul Playzone Concept.

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp