Spatiul de joaca, timp petrecut in familie

Momentele de familie sunt cele mai minunate amintiri din viata unui copil. Bucuria copiilor este implicit bucuria parintilor, de aceea la Playzone Concept ne dorim ca fiecare clipa petrecuta in spatiul de joaca sa ofere relaxare si fericire fiecarui membru al familiei. Astfel, spatiul de joaca se transforma in locul ideal reuniunilor de familie, oferind atat adultilor cat si copiilor modalitati interactive de petrecere a timpului liber.

Activitati distractive de familie, in spatiile de joaca

Indiferent daca este de exterior sau de interior, locul de joaca se poate transforma oricand in destinatia perfecta pentru o aventura de familie, plina de adrenalina, chicoteli si momente de neuitat. Echipamentele integrate in fiecare spatiu de joaca pot oferi posibilitati multiple de distractie, totul tine de imaginatia copiilor si a adultilor.

Structurile de catarat, piramidele din franghii, plasele orizontale si verticale sau peretii inclinati ofera clipe palpitante atat copiilor, cat si adutilor care isi doresc experiente noi.

Varietatea, inaltimea si gradul de inclinare al acestor ansambluri de joaca ofera experiente memorabile, momentele de actiune si joaca fiind cele care creeaza mediul perfect pentru formarea unor legaturi puternice intre copii si parinti. Structurile de agilitate cu plase de catarat sau peretii verticali se pot transforma in curse contra cronometru, o sursa de veselie pentru copii si o pauza de relaxare pentru adulti.

Echipamente de joaca indoor sau outdoor pentru toate varstele si preferintele

La fiecare inceput de proiect, categoria de varsta vizata este unul dintre principalele elemente de la care pleaca selectarea echipamentelor si constructia efectiva a spatiului de joaca. Astfel, la final, acesta va fi adaptat categoriei de public tinta. Echipamentele de joaca se remarca prin diversitate si sunt special concepute pentru a raspunde nevoilor oricaror categorii de varste.

Materialele utilizate, culorile pline de viata, accesoriile variate si complexitatea echipamentelor ofera o multime de posibilitati de joaca, angrenand intreaga familie la distractie.

Parcurile de trambuline, denumite si trampoline, sunt perfecte pentru antrenarea fizica a corpului si dezvoltare armonioasa. Saritul pe trambulina imbunatateste musculatura si mai ales starea de spirit. Realizate din materiale de cea mai buna calitate, rezistente, sigure, trambulinele din oferta noastra asigura distractie garantata, fiind printre echipamentele preferate de catre copiii de toate varstele, adolescentii sau adultii.

Din dorinta de a combina beneficiile trambulinelor intr-un mod cat mai interactiv si distractiv, am inclus in portofoliul nostru de produse si Trambulinele cu afisaj electronic si panou interactiv. Copiii sar pe saltele avand obiectiv atingerea casetelor luminoase pozitionate la diferite inaltimi ale panoului lateral al trambulinei. Afisajul electronic va indica scorul obtinut in cadrul jocului de catre fiecare copil in parte.

Parcul de trambuline include zeci de saltele de sarit, plane sau inclinate, asamblate intr-un concept unitar. Pe suprafetele elastice se pot desfasura o multitudine de activitati de agrement, pentru copii de toate varstele, ba chiar si pentru adulti: dansuri, fitness/gimnastica, sarituri in piscine cu bureti sau se poate juca baschet. In parcurile de trambuline amenajate de Playzone Concept distractia este la cele mai inalte cote (si la propriu, si la figurat :))

Un alt echipament, perfect pentru activitati de familie, e reprezentat de tirolienele spectaculoase, care transforma simplele jocuri in momente pline de aventura si entuziasm. Seturile de agilitate, structurile configurabile, sau seturile de escalada ofera de fiecare data o multime de posibilitati prin care cei mici isi pot consuma energia, iar cei mari se pot incarca cu energie pozitiva. Alaturi de aceste structuri dispunem de o gama larga de echipamente de joaca, accesorii care fac diferenta la orice eveniment sau reuniune de familie.

Spatiul de joaca, un aliat de baza pentru succesul afacerilor din industria HoReCa

Atunci cand esti parinte si iti pregatesti o iesire in oras sau o vacanta in familie prima grija este ”si ce o sa fac cu copiii?”. Hotelurile, pensiunile, ballroom-urile, cafenelele, terasele sau restaurantele care ofera acces la un spatiu de joaca interior sau exterior, ofera in acelasi timp liniste si relaxare, alaturi de serviciile existente.

In acest fel, parintii vor putea sa isi ia copiii la orice eveniment important, avand certitudinea ca se vor distra in siguranta. Cel mai adesea, acestia se integreaza cu usurinta in jocurile copiilor, iar posibilitatile nelimitate de petrecere a timpului liber inseamna mai mult timp petrecut in oras sau in vacanta.

Familia inseamna veselie si armonie. Fiecare ansamblu de joaca este construit pe baza acestui principiu, oferind echilibru si siguranta la fiecare utilizare. Avem la dispozitie o serie de echipamente de joaca special create pentru a transforma fiecare moment de familie intr-o amintire pretioasa pentru toti membrii familiei.

Cataratul, alergatul, alunecatul, actiunea si trairea fiecarei clipe la maxim, sunt ingredientele perfecte pentru o familie fericita.

Ultimele articole
Categorii Blog
Arhiva articole
Arhive articole blog
Aboneaza-te la newsletter
Urmareste-ne pe social media
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp