Playzone Concept ofera spatiilor de joaca o garantie de 8 ani

Sustenabilitatea reprezinta una dintre cele mai importante caracteristici ale spatiului de joaca. Astfel, crearea si dezvoltarea locului de joaca ideal presupune o investitie de timp si bani, valorificata prin multi ani cu nenumarate sesiuni de joaca si multi copii impliniti. De aceea, garantia echipamentelor de joaca reprezinta un factor important de selectie a furnizorului. Fiecare parteneriat de succes se bazeaza pe incredere, iar cele mai reusite spatii de joaca se bazeaza pe o garantie indelungata, menita sa asigure calitatea si durabilitatea materialelor in timp. La Playzone Concept ne dedicam inovatiei si perfectiunii finisajelor prin dotari inovatoare si moderne. Perfectiunea si rezistenta în timp a echipamentelor si ansamblurilor de joaca reprezinta cartea noastra de vizita, de aceea materialul de astazi este menit sa ofere toate informatiile despre ce inseamna cu adevarat garantia, ce implica aceasta si de ce este atat de importanta.

Ce inseamna garantia si ce implica aceasta?

Garantia este siguranta pe care o are fiecare administrator de spatii de joaca cu privire la rezistenta in timp a materialelor. In cazul Playzone Concept, se ofera o garantie de 8 ani, care acopera anumite echipamente si forme de uzura. Acest lucru inseamna minim 8 ani de utilizare fara griji a echipamentelor. Astfel, garantia se refera la toate ansamblurile de joaca cu structura metalica, formate din tevi cu sisteme de prindere, aceasta fiind baza echipamentelor de joaca. Astfel se exclude de la garantie invelisul moale care acopera structura metalica, dar si alte materiale precum lemn, sfoara sau orice alt tip de produs. In momentul in care apar urme de uzura sau defectiuni, acestea se comunica in scris catre persoanele autorizate de catre Playzone Concept, iar interventiile asupra acestora cuprind inlocuiri sau reparatii. Mentionam ca absolut orice tip de defectiune care poate sa apara in momentul utilizarii spatiului de joaca, se va comunica in scris si verbal catre conducerea Playzone Concept, care se va asigura de remedierea oricaror disfunctionalitati.

Ce criterii de selectie are garantia de 8 ani?

Garantia de 8 ani nu acopera toate ansamblurile si echipamentele de joaca. Astfel, aceasta se refera doar la structurile modulare, traseele de aventura, traseele Ninja Warrior ?i trambuline. Acestea implica activitati care in timp pot sa deterioreze calitatea materialelor din care sunt confectionate ansamblurile de joaca. Procesul de acordare al beneficiilor garantiei implica conditii normale de exploatare a echipamentelor, in acord cu specificatiile furnizorului. Atunci cand finalizam orice proiect, inmanam cu incredere noului proprietar un set de reguli de utilizare pentru fiecare echipament in parte. Respectarea acestora duce la pastrarea calitatii si sigurantei spatiului de joaca. Asadar, beneficiarul isi ia angajamentul de a manipula, conserva si exploata echipamentele in concordanta cu specificatile tehnice. In momentul in care proprietarii intervin in mod neautorizat asupra relocarii sau modificarii structurilor metalice, garantia isi pierde aplicabilitatea. Tocmai din acest motiv, la Playzone Concept oferim consultanta partenerilor nostri si le stam la dipozitie cu solutii tehnice oricand este necesar. Incurajam proprietarii spatiilor de joaca sa se adreseze doar personalului autorizat al Playzone Concept, pentru orice defectiuni care pot sa apara in momentul utilizarii echipamentelor. In ceea ce priveste restul echipamentelor care nu sunt incluse pe lista garantiei de 8 ani, exista o garantie generala de 2 ani, oferita de absolut toti producatorii cu care colaboram. Toate spatiile de joaca amenajate de Playzone Concept sunt certificate de standardele europene EN1176 si EN1177 fara niciun compromis in ceea ce priveste calitatea si siguranta. Mai mult decat atat, absolut toate produsele Playzone Concept sunt insotite de certificate germane si sunt supuse testelor si auditului la ce cele mai inalte standarde. Asadar reclamatiile de deterioare sunt rare sau chiar inexistente.

De ce garantia Playzone Concept are o durata de 8 ani?

Majoritatea garantiilor din piata echipamentelor de joaca au o durata standard de 2 ani. La Playzone Concept ne dorim sa oferim calitate si siguranta partenerilor nostri. Misiunea noastra este sa asiguram solutii integrate pentru toate spatiile de joaca de interior sau exterior si ne asumam responsabilitatea pentru proiectele noastre, chiar si dupa momentul predarii ”cheii”. Astfel, durata morala a fiecarui echipament de joaca este de aproximativ 8 ani. In acest mod a luat nastere garantia de 8 ani. Din experienta noastra am observat ca dupa o perioada de aproximativ 6-8 ani apare nevoia de reconditionare, restaurare, modificare sau upgrade a spatiului de joaca pentru a raspunde nevoilor copiilor si adultilor, aflate intr-o continua schimbare. Durata de viata a oricarui echipament este data de comportamentul administratorilor spatiului de joaca. Atata timp cat se respecta regulile de utilizare, problemele de uzura nu au cum sa apara. Aceste reguli se refera la traficul din cadrul spatiului de joaca, la modul de ingrijire al materialelor si bineinteles la procesul de mentenanta a acestora. Absolut toate materialele utilizate in crearea spatiului de joaca sunt destinate unei utilizari intense. Acestea sunt special concepute din materiale rezistente, prietenoase cu mediul, care nu reprezinta un pericol toxic pentru copiii si adultii care frecventeaza spatiul de joaca. Sanatatea copiilor si a adultilor reprezinta una dintre preocuparile noastre primordiale, intrucat joaca in siguranta este mantra care ne ghideaza absolut toate proiectele.

Cand NU se acorda garantia de 8 ani?

O atentie deosebita trebuie acordata modului de exploatare al spatiului de joaca. Un personal special destinat supervizarii copiilor, poate prelungi durata de viata a multor echipamente. De aceea, garantia nu acopera formele de uzura naturala a produselor sau a pieselor componente. Astfel, orice forme de zgarieturi, orice urme de lovire, sau alte manevre care nu respecta manualul de folosire al ansamblurilor nu vor fi acoperite de beneficiile garantiei. Mai mult decat atat, garantia nu acopera nici modul necorespunzator de ingrijire al materialelor produselor noastre, sau modul gresit de exploatare al acestora. Indiferent de durata, la Playzone Concept garantia este un act special de incredere intre noi ca producatori si utilizatorii carora le inamanam cheia spatiului de joaca. Aceasta garantie este menita sa asigure exploatarea produselor noastre in cele mai bune conditii, oferind confort si sprijin partenerilor nostri, alaturi de care ne dorim sa dezvoltam parteneriate durabile. Aceasta garantie este promisiunea unei colaborari de succes, indiferent de locatie sau timp.
Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp