Modernizarea si upgrade-ul spatiilor de joaca de interior pentru copii

La Playzone Concept nicio zi nu seamana cu cealalta, pentru ca noi credem cu tarie in puterea noutatii si ineditului. De aceea, fiecare spatiu de joaca are elementul sau distinctiv si fiecare proiect este menit sa ofere experiente noi. Mai mult decat atat, intr-o lume dominata de tehnologie si viteza de schimbare, copiii au nevoie de o alternativa interactiva la distractie care sa ii provoace si sa ii dezvolte emotional si fizic.
Si spatiile de joaca necesita permanent un aer proaspat si un aspect modern, viu colorat, cu echipamente si tehnologii inovatoare, adaptate ultimelor tendinte din domeniu, astfel incat copiii sa isi creeze noi experiente chiar si in cadrul aceluiasi loc de joaca.

De ce sa faci upgrade la un spatiu de joaca amenajat acum cativa ani?

Principalul motiv pentru care un loc de joaca are nevoie de modernizare si imbunatatire este utilizarea sa indelungata care fie provoaca uzura fizica a echipamentelor, fie nu mai starneste interesul copiilor.

In primul rand, echipamentele de joaca care poarta urme profunde de uzura pot fi inlocuite cu noi ansambluri moderne si multifunctionale, oferind astfel siguranta copiilor si diminuarea riscului de accidentari. In cazul in care echipamentele sunt perfect functionale, insa au urme de deteriorare, pot fi reparate si reconditionate astfel incat sa se prelungeasca durata de viata a acestora.

In al doilea rand, adevarata problema a spatiilor de joaca apare atunci cand ele nu mai capteaza atentia celor mici, dornici permanent de schimbare, de ceva nou, de aventuri si experiente inedite, zi de zi. In acest caz, recomandam inlocuirea echipamentelor neutilizate, extinderea spatiului de joaca prin incorporarea unor elemente si structuri de ultima generatie, modulare, interactive (daca suprafata permite acest lucru), fie extinderea categoriei de varsta prin echipamente care atrag si copiii mai mari, adolescenti. Astfel, spatiul de joaca va avea o paleta mai larga de adresabilitate, acoperind categorii de varsta variate.

Fie ca vorbim despre modernizarea unui spatiu de joaca de interior, sau poate unul de exterior, portofoliul Playzone Concept ofera infinite posibilitati de upgrade. Permanent actualizam gama de produse si venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai noi modele de echipamente, adaptate tendintelor din industrie si aliniate normelor de siguranta si calitate din domeniu. Colaboram cu o paleta larga de furnizori, atent selectionati de-a lungul timpului, tocmai pentru a oferi diversitate, unicitate si inedit in materie de echipamente pentru amenajarea spatiilor de joaca, la cheie.

Cum poti moderniza rapid un spatiu de joaca, fara sa te coste o avere?

In functie de suprafata disponibila si de bugetul pe care doresti sa il aloci acestui proiect de revigorare si modernizare a spatiului de joaca, iti putem recomanda o varietate de produse din portofoliul Playzone Concept care sa aduca un suflu nou afacerii tale.

Pentru diversitatea jocului in spatiile mici de pana in 50 mp, recomandam echipamente de tipul panou multifunctional cu proiector jocuri Knoocker, o tehnologie dinamica cu ultra sunete, menita sa scoata din anonimat orice spatiu de joaca. Acest echipament modern imbina perfect lumea virtuala cu miscarea fizica, fiind ideal pentru copiii de peste 1 an, fara limita de varsta. Knoocker este un panou interactiv multifunctional in educatia copiilor, dezvoltandu-le curiozitatea, viteza de reactie, puterea de concentrare si spiritul de observatie. Prin tintirea cu ajutorul unor mingii a elementelor proiectate pe panou, dispozitivul realizeaza interactiunea in timp real intre actiunile copiilor si imagine, initiindu-se astfel si efectele dinamice din cadrul jocului. Acest panou interactiv se poate utiliza inclusiv in scop didactic, pentru imbogatirea cunostintelor copiilor in diferite domenii precum cultura generala, geografie, matematica, comunicare, biologie sau limba engleza – integrand o varietate de jocuri educationale. Pe de alta parte, Knoocker poate fi utilizat si pe post de panou pentru karaoke, cu rol de televizor sau monitor prin conectarea la internet.

Tot din aceeasi categorie de echipamente interactive pentru insufletirea locurilor de joaca si upgrade-ul acestora fac parte si proiectoarele de podea sau perete, ce integreaza un ansamblu de 12 jocuri individuale, oferind copiilor experiente inedite, miscare si distractie. Copiii actioneaza asupra elementelor proiectate pe perete sau pe podea fie cu mana, fie cu ajutorul unei bile/mingii. In momentul in care tinta a fost atinsa, acestia sunt punctati. Un anumit numar de puncte le va permite copiilor sa treaca in etapa urmatoare a jocului.

O alta optiune la indemana pentru a aduce noutate in spatiul de joaca, cu un buget foarte mic, o reprezinta Cuburile magnetice 3D. Acestea exploreaza incredibilul potential pentru joaca si distractie al magnetismului, fiind echipate cu magneti nedomim puternici care permit realizarea de mini cladiri, poduri, figuri abstracte sau creatii amuzante. Posibilitatile de imbinare a cuburilor si de realizare a formelor sunt nelimitate. Si totul tine doar de imaginatie, curiozitate si creativitate! Cuburile magnetice 3D incurajeaza copiii sa lucreze in echipa pentru a crea structuri complexe, dezvoltandu-le astfel abilitatile de comunicare si de socializare.

Costul unor astfel de solutii pentru upgrade-ul spatiilor de joaca prin integrarea panourilor interactive sau a cuburilor magnetice 3D este infim pe langa beneficiile pe care le ofera atat copiilor, cat si afacerii tale!

Alte optiuni pentru upgrade-ul locului de joaca cu echipamente moderne si inedite sunt reprezentate de trambulinele interactive cu afisaj electronic, pardoseala cu tematica trafic in oraselul copiilor, echipamentele electrice interactive de tip carusel sau cursele cu obstacolele in piscina cu bile. Aceste elemente se pot integra cu usurinta in spatiile deja construite, oferind noutate, inedit, diversitate si multa distractie.

Terenurile de mini golf indoor sunt o alta varianta aflata in topul preferintelor celor mici. Oferim piste de mini golf adaptate spatiului tau, astfel incat sa poata sa fie integrate cu usurinta in suprafata de care dispui. Alaturi de dezvoltarea copiilor, integrarea terenurilor de mini golf in spatiile de joaca de interior, va oferi capacitatea de diferentiere de celelalte spatii de profil, intrucat acesta este un element de noutate in Romania, a carui valoare nu a fost inca exploatata la capacitate maxima.

Iti ducem afacerea la un alt nivel, prin amenajarea celor mai spectaculoase echipamente de joaca

Alaturi de echipamentele care ofera distractie, diversitatea este o alta caracteristica definitorie a oricarui spatiu de joaca. Secretul consta in imbinarea de echipamente moderne in ansamblurile de joaca, inedite si spectaculoase, care ofera senzatii tari in siguranta deplina.
Daca spatiul de joaca permite o extensie a suprafetei alocate (si, evident, bugetul este ceva mai generos), iti recomandam tirolienele Roller Coaster, traseele de aventura si parcurile de distractie – echipamente senzationale pentru copii si adulti, care vor fi la mare cautare pentru multi ani de aici incolo. Pe de alta parte, toboganele cu colac Donut Slide cu cadere de la 6 m inaltime garanteaza adrenalina si distractie maxima, 365 zile/an, indiferent de vremea de afara.

 

Indiferent de optiunile tale de upgrade, la Playzone Concept tratam fiecare proiect ca fiind individual si ne dedicam in totalitate pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune optiuni. Daca decizi ca doresti sa oferi un suflu nou spatiului tau de joaca, iti stam oricand la dispozitie cu mii de idei si optiuni de integrare a unor noi echipamente si ansambluri de joaca moderne, inedite, multifunctionale.
Pentru toate spatiile de joaca amenajate, Playzone Concept ofera clientilor sai planuri de revizii si mentenanta atat in perioada de garantie, cat si post-garantie, crescand astfel durata de viata a echipamentelor de joaca montate.
Producatorii cu care lucram isi actualizeaza frecvent portofoliul de produse, de aceea vei avea acces la toate noutatile din piata pentru a crea varietate si diversitate si pentru a starni mereu interesul copiilor si parintilor acestora. In plus, specialistii Playzone Concept iti vor oferi consiliere gratuita, proiectare si simulari 3D in selectarea celor mai bune optiuni pentru spatiul tau de joaca.

Convinge-te! Contacteaza-ne sa discutam despre proiectul tau.

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp