Jocurile electronice cu fise revolutioneaza industria recreativa

Lumea in care traim este intr-o continua miscare iar inovatia si diversitatea sunt in topul prioritatilor oamenilor de afaceri din industria recreativa. Digitalizarea nu mai este o optiune, ci o necesitate!

Cum poti sa digitalizezi un spatiu de joaca clasic pentru a mentine viu interesul copiilor? Cum atragi si adolescentii in spatiul de joaca? Cum sporesti profitul afacerii tale fara sa ai costuri suplimentare cu angajatii? Simplu, prin jocuri electronice cu fise!

Ce beneficii au acestea, cum le poti integra in actuala structura a locului de joaca, cum va schimba perceptia copiilor asupra jocului, precum si cum iti va imbunatatii business-ul, vom descoperi impreuna, in randurile care urmeaza.

Ce sunt jocurile electronice cu fise?

Jocurile electronice mai sunt cunoscute si sub denumirea de jocuri video sau jocuri pe computer si sunt o alternativa de distractie pentru copii si adolescenti. Echipamentele care integreaza jocurile electronice functioneaza pe baza de fise sau jetoane.

La Playzone Concept, in dezvoltarea fiecarui joc electronic, se imbina armonios tehnologia de ultima generatie cu materialele premium, pentru a asigura joaca in conditii de maxima siguranta, la standarde inalta de calitate. Fiecare joc electronic, se remarca printr-o constructie robusta si o tematica speciala, care angreneaza lumini, muzica si afisaj pentru a oferi jucatorilor o experienta de neuitat. Desi sunt denumite ”jocuri”, aparatele electronice sunt potrivite pentru copiii cu varsta de peste 3 ani, fiind foarte indragite indeosebi de adolescenti.

Unde poti amplasa echipamentele electronice cu fise?

Jocurile electronice revolutioneaza lumea industriei recreative si sunt cea mai avantajoasa modalitate de upgrade a oricarei afaceri. Echipamentele pot fi amplasate atat in spatii indoor cat si outdoor, in locurile de joaca pentru copii, in restaurante, pensiuni, hoteluri, centre comerciale si mall-uri, in zona cinematografelor sau chiar in spatiile de birouri, pentru relaxarea si distractia angajatilor. Le gasim adesea si in parcuri sau zone de promenada, in supermarket-uri, la targuri si balciuri.

Jocurile electronice cu fise revolutioneaza industria recreativa

Cum sa integrezi jocurile video in spatiul de joaca?

Integrarea jocurilor electronice in actualul spatiu de joaca, ofera un upgrade acestuia, contribuind la procesul de modernizare, adaptat nevoilor actuale ale copiilor. Totodata, echipamentele electronice cu fise conduc la cresterea semnificativa a traficul din spatiile de joaca si implicit la o mai mare profitabilitate a afacerii.

Procesul de integrare porneste cu o sesiune de consultare, in cadrul careia, specialistii Playzone Concept vor analiza caracteristicile locului de joaca existent si vor oferi propuneri de tipuri de jocuri electronice precum si sugestii de amplasament a acestora, astfel incat sa existe o conexiune cu restul echipamentelor si ansamblurilor de joaca.  Scopul este de a crea varietate si diversitate. Montajul si transportul sunt realizate de echipa Playzone Concept, astfel incat tu sa te bucuri doar de experienta modernizarii.

Care sunt optiunile de jocuri electronice?

Cuvantul care mentine magia spatiului de joaca este diversitatea. Astfel, la Playzone Concept avem o multime de jocuri video cu jetoane, extrem de atractive pentru copii prescolari si adolescenti, dornici de explorare si pasionati de noutate.

Aparatele cu puc de tipul Air Hockey sunt perfecte pentru grupuri de minim 2 persoane, oferind un joc de hockey virtual, insa extrem de autentic si distractiv pentru copii.  În aceasta categorie intra si modelul Atari Pong cu functionalitate electromecanica, care presupune deplasarea padelelor 3D pe suprafata spatiului de joaca, prin magneti.

Jocurile electronice cu fise revolutioneaza industria recreativa

Din categoria aparate cu minge face parte jocul electronic cu fise Bowling Bowl Master care este perfect pentru iubitorii de bowling. Experienta reala a jocului se imbina cu rostogolirea mingii de pe pista virtuala, adrenalina fiind oferita de loviturile de popice care apar pe ecran. O alta optiune este ”Basketball”, care aduce experienta reala de basketball in mediul virtual, testand abilitatile de aruncare la cos.

Pentru iubitorii de adrenalina exista categoria de jocuri simulatoare de aventura, precum Drifty Chase, care simuleaza urmarirea si aventura cu masina prin diferite orase, alaturi de Kiddie Ride pentru distractia celor mai mici, sau Driving Simulator Moto pentru cei care isi doresc senzatii tari si sunt pasionati de motociclete.

Jocurile electronice cu fise revolutioneaza industria recreativa

Din oferta Playzone Concept fac parte si aparatele de tragere precum Robot Storm, special creat pentru pasionatii de roboti, Safari Ranger pentru cei care iubesc animale sau The House of Zombies care implica aruncarea de mingi prin ferestre catre zombie infricosatori.

Aparatele cu jet de apa precum Zombie Outbreak sau Tower Fighting utilizeaza apa pura deionizata fiind extrem de distractive si intuitive. Acestea implica actiuni de tintire si tragere, abilitati extrem de importante in dezvoltarea copiilor cu varsta de peste 3 ani.

 Ce beneficii ofera jocurile electronice?

Specialistii sustin ca jocurile electronice sunt principalul factor care dezvolta viziunea in spatiu a copiilor, prin plasarea actiunii intr-un mediu tridimensional, care ajuta la o mai buna intelegere a spatiului si distantei. De asemenea, in centrul fiecarui joc sta rezolvarea unei probleme. Astfel, copiii isi dezvolta mecanismul de rezolvare a problemelor si in viata reala, antrenandu-si planificarea, organizarea si gandirea flexibila.

Jocurile electronice sunt un boost pentru gandirea creativa a copilulului, dezvoltand nivelul de creativitate si curiozitate a acestuia. Jocurile electronice dezvolta si atentia copiilor, spiritul competitiv si mai ales indemanarea.

Conform unui studiu publicat in Jurnalul de Neurostiinta, din 2015, cercetatorii de la Universitatea din California, au observat imbunatatirea memoriei ca urmare a practicarii jocurilor video, gratie stimularii constante a creierului.  Un alt studiu, publicat in 2013 in Current Biology, arata si o imbunatatire a abilitatii de citire, pentru copiii care se joaca jocuri de actiune, prin cresterea duratei momentelor de atentie.

Un alt beneficiu major apartine antreprenorilor, care doresc sa isi sporeasca valoarea incasarilor si sa isi diversifice segmentul tinta, prin amenajea unei zone de joaca virtuala, dedicata copiilor si adolescentilor. Aceste zone sunt perfecte pentru mall-uri, restaurante, pensiuni, hoteluri, cinematografe sau targuri si balciuri. Mai mult decat atat, jocurile electronice utilizeaza un sistem automat avantajos, care implica incasarea banilor pe loc,  fara angajati sau cheltuieli suplimentare de intretinere a acestora.

Echipamentele electronice cu jocuri virtuale sunt special create pentru oamenii care iubesc noutatea si vor sa inoveze la nivelul societatii. Playzone Concept este partenerul ideal, care te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele de modernizare si upgrade al business-ului pe care il detii. Contacteaza-ne pentru consultanta gratuita si oferta personalizata pe specificul afacerii tale!

Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp