Amenajare loc de joaca tematic cu panouri decorative

Inca de la varste fragede copiii intra in contact cu lumea online si devin dependenti de tot ceea ce aceasta ofera. Tehnologia este un fenomen care creste de la an la an si transforma complet obiceiurile de joaca ale copiilor de pretutindeni. In acest context, adevarata provocare este sa aduci copiii din mediul digital in mediul offline, pentru a se juca si socializa live, fara aplicatii, butoane sau efecte.

Playzone Concept creeaza concepte de joaca inedite, care imbina panourile decorative atractive cu zone interactive, menite sa capteze si sa mentina atentia copiilor, indiferent de varsta. Astfel, panourile decorative sunt atractia anului, fiind menite sa scoata din anonimat fiecare loc de joaca.

Care sunt avantajele noilor panouri decorative?

Copilaria inseamna imaginatie, povesti, eroi din desene animate. Ei bine, panourile decorative sunt cele care dau viata lumii imaginare din mintea copiilor prin scene diverse precum oraselul copiilor, lumea acvativa, padurea magica, etc. Acestea ofera posibilitatea de a amenaja spatii de joaca tematice, desprinse parca din cartile pentru copii. Versatilitatea panourilor decorative permite crearea de forme noi care încânta copiii, precum norisori, floricele sau chiar copacei.

De asemenea, culorile dulci si pastelate permit combinatii de culori extrem de atractive pentru ochii celor mici. Un element de noutate este reprezentat de toboganele care iau forma animalelor preferate, precum elefantel sau crocodili. Acestea devin eroii in jurul carora se construieste intreaga tema a spatiului.

Cel mai mare avantaj al acestor panouri este reprezentat de posibilitatea de implementare a schitei din mintea fiecarui antreprenor, in cele mai mici detalii, fara sa existe limite, la fel ca si in cazul echipamentelor de joaca standard, care nu permit foarte multe adaptari.

Avantajul de a avea posibilitati nelimitate, se imbina armonios cu echipamentele care ofera calitate la cele mai inalte standarde europene, precum si siguranta la fiecare utilizare. Toate ansamblurile modulare si zonele de joaca sunt construite pentru a putea oferi nenumarate oportunitati precum jocuri interactive, ateliere creative, ore de joaca senzoriale, sau petreceri tematice.

De ce sa optez pentru o amenajare inedita cu panouri decorative?

Atentia este adevaratul premiu atunci cand doresti sa construiesti un spatiu de joaca. Toate elementele, tematica si echipamentele de joaca sunt menite sa atraga atentia copiilor. Aceste panouri decorative alaturi de noutatile din portofoliul Playzone Concept sunt special create pentru a mentine interesul pe termen lung.

Piata actuala a spatiilor de joaca este usor saturata, intrucat cu totii avem impresia ca anumite structuri modulare, echipamentere individuale sau stiluri de amenajare se repeta. Ei bine, panourile decorative sparg acest tipar si aduc inovatia in fiecare oras. Astfel, poti sa oferi copiilor un mic univers al lor, in care sa isi dezvolte aptitudinile motrice si psihice, in timp ce socializeaza si descopera lumea.

Panourile decorative sunt elementul care face diferenta dintre standard si inedit, iar copiii iubesc noutatea si adora sa descopere lucruri noi. Mai mult decat atat, ceea ce aduci nou reprezinta cel mai puternic principiu de business, pe baza caruia trebuie sa iti construiesti intreg planul de afaceri.

Cum stabilesc bugetul pentru o astfel de amenajare?

In primul rand, trebuie sa stabilesti suma pe care doresti sa o investesti sau pe care o ai la dispozitie. Apoi, se recomanda stabilirea unei mici schite a spatiului de joaca. Detalii precum suprafata, tematica, complexitate echipamente, tipuri de ansambluri de joaca, categorii de varste sunt esentiale in conturarea unui buget. Practic trebuie sa te decizi exact ce doresti si mai ales sa stabilesti locatia viitorului loc de joaca.

In functie de aceste coordonate noi noi vom oferi o oferta de pret adaptata nevoilor tale si iti vom crea un intreg concept de viata. Acesta este motorul intregului proiect, fiecare element fiind construit si amplasat in jurul sau. In lipsa unui concept, nu exista o directie si exista riscul sa obtii un spatiu de joaca care nu este functional sau care nu starneste interesul. In cazul in care doresti sa construiesti un spatiu de joaca maret, insa nu dispui de toti banii necesari, exista oportunitatea accesarii fondurilor europene nerambursabile.

Cum accesez aceste fonduri europene nerambursabile?

Se recomanda ca inainte de a accesa orice fonduri nerambursabile sa contactezi o agentie specializata pe acest domeniu, pentru a te informa cu privire la posibilitatea sau imposibilitatea de a primi suma dorita. Cu siguranta, timpul este extrem de pretios pentru tine, iar consilierea unei agentii specializate pe fonduri europene iti va spune daca esti eligibil pentru un proiect european, alaturi de orice alte informatii necesare accesarii.

Fiecare proiect european vizeaza planuri de afaceri cat mai bune. Un plan de afaceri bun nu este unul care suna frumos pe hartie ci un business care are continuitate si este sustenabil pe termen mediu si lung. Apoi in functie de tipul de fonduri pentru care aplici vei avea o lista de conditii care trebuie indeplinite de planul tau de afaceri. Conditiile difera in functie de fiecare program in parte. Se refera fie la industria aleasa, fie la locuri de munca create. Anul 2020 este in mare parte despre inovatie in contextul pandemiei care ameninta economia.

Apoi este important sa vezi modul in care se acorda banii, in cazul in care proiectul tau este acceptat. Spre exemplu, in cazul fondurilor europene nerambursabile, banii sunt acordati in doua transe, la inceput vei primi 75% din suma, iar dupa ce dovedesti indeplinirea obiectivelor de business vei primi si a doua transa de bani.

Amenajarile la cheie cu panouri decorative ofera posibilitatea de a-ti exprima dorintele in spatii de joaca complexe, mereu in topul atractiilor pentru orice copil. Acestea devin o expresie a personalitatii producatorului, putand lua cele mai creative forme. Specialistii Playzone Concept iti ofera consilierea necesara in a face cele mai bune alegeri. Toate ideiile prind viata intr-un concept bazat pe nou si unicitate, capabil sa diferentieze spatiul de joaca de orice alte spatii create pana in prezent.
Singura ta preocupare va fi generarea unei idei, pe baza careia noi vom planifica si construi, astfel incat la final tu vei primi cheia pentru a valorifica toate oportunitatile spatiului de joaca.

Ultimele articole
Categorii Blog
Arhiva articole
Arhive articole blog
Aboneaza-te la newsletter
Urmareste-ne pe social media
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
Shopping cart close
Suna acum!
WhatsApp