Spitalul Marie Curie Bucuresti – spatiu de joaca interior

Spațiul de joacă interior din cadrul Spitalului ”Marie Curie” din Bucuresti va aduce pe chipul si in sufletul copilasilor internati in spital un strop de bucurie, speranta si forta emotionala – sentimente de care micutii au atat de multa nevoie pentru a lupta si a invinge crunta boala de care sufera.

Mai mult +

Amenajare Complex de joaca exterior, Sighisoara

Sighisoara se mandreste cu un nou spatiu de joaca de exterior amenajat de echipa Playzone Concept pentru copiii din comunitate. Acesta integreaza echipamente profesionale de joaca menite sa dezvolte abilitatile motorii, cognitive si sociale ale copiilor, inclusiv a celor cu dizabilitati.

Mai mult +

Joaca sigura inseamna relaxare pentru parinti – cand si de ce sa investesti intr-un loc de joaca

Daca si tu, cel care citeste acest articol, esti nu doar antreprenor, ci si parinte, stii cat de usurat rasufli cand stai la terasa alaturi de prieteni iar cei mici au un loc sigur in care se pot juca.

Iar daca detii o cafenea, un restaurant, o unitate de cazare sau o afacere care are target audience familiile cu copii, articolul acesta e pentru tine. Hai sa-ti aratam cum poti sa obtii mai multi clienti (multumiti) cu ajutorul locurilor de joaca modulare.

Mai mult +

Pardoseli exterioare pentru locuri de joaca  

Cand vine vorba despre amenajarea spatiilor de joaca outdoor, alegerea adecvata a pardoselii devine esentiala pentru a le oferi copiilor un mediu plin de distractie si, in acelasi timp, sigur.
Pe piata sunt disponibile mai multe optiuni de pardoseli antitrauma, fiecare avand avantajele si dezavantajele sale specifice. In acest articol, vom vorbi despre pardoselile de exterior cel mai des folosite in amenajarea spatiilor de joaca pentru copii, evidentiind caracteristicile principale ale acestora precum si criteriile de selectie ale fiecarui tip de pardoseala in parte.

Mai mult +

5 pasi pentru a amenaja un loc de joaca la interior

Vorbind din perspectiva clientilor nostri, amenajarea unui spatiu de joaca de interior poate fi o adevarata provocare. Tocmai de aceea ne-am gandit sa structuram acest subiect in 5 pasi simpli si sa oferim claritate tuturor celor interesati sa investeasca intr-un spatiu de joaca pentru copii.

Mai mult +

Pilulino, Baia Mare – spatiu de joaca interior

Pilulino, Baia Mare – spatiu de joaca plin de culoare si bucurie, destinat evenimentelor private precum petreceri si aniversari. Este un univers de poveste pentru copiii cu varste cuprinse intre 0-6 ani, menit sa le ofere acestora cele mai frumoase amintiri, distractie, joaca si bucurie maxima.

Mai mult +

Magic Club, Bacau – spatiu de joaca interior

Universul magic al copilariei isi gaseste timp si spatiu la Magic Club, din Bacau! O librarie cu carti si jocuri pentru copii, un spatiu de lectura, un loc de joaca si o cafenea destinata parintilor definesc acest concept original, numit Magic Club!

Mai mult +

Cum sa creezi un spatiu de joaca public sigur si durabil

De-a lungul timpului am observat o crestere semnificativa in ceea ce consta crearea locurilor publice de joaca atat in cadrul cartierelor rezidentiale, cat si in zonele publice precum parcuri, gradinite, pensiuni si hoteluri. Acest lucru ne bucura, insa nu si atunci cand observam lipsa de informare si de responsabilitate.

Mai mult +

6 idei de amenajari pentru locurile de joaca la interior

Proprietarii de spatii comerciale, de unitati hoteliere, de restaurante sau alte locatii publice au inceput sa inteleaga de-a lungul timpului necesitatea crearii unui spatiu in care clientii sa se simta confortabil. Adultii au nevoie de un spatiu de relaxare, de acces la informatie si cumparaturi, de socializare, in timp ce copiii au nevoie de o zona de joaca, fiind principala lor activitate.

Mai mult +

Importanta spatiilor de joaca pentru copii in locatiile Horeca

Daca ai o afacere in domeniul Horeca si iti doresti sa atragi mai multi clienti, ar trebui sa iei in calcul varianta amenajarii unui spatiu de joaca. Fie ca vorbim de un restaurant, o pensiune, un hotel sau o locatie care presteaza servicii de ospitalitate, este necesar sa ne gandim atat la confortul adultului, cat si la distractia copilului.

Mai mult +

House of Joy – Spatiu de joaca interior Resort Casa Timis

Aceasta ”Casa a bucuriei” reprezinta de fapt un Univers fascinant al jocului, al imaginatiei si al creativitatii, special proiectat si amenajat de Playzone Concept pentru cei mai mici si mai jucausi oaspeti ai Domeniului Casa Timis, situat in satul Chițorani din comuna Bucov, județul Prahova.

Mai mult +
Shopping cart close
Suna acum!